جمعه, ۲۵ آبان ۱۴۰۳، ۰۶:۰۹ ق.ظ

پيشنهاد سردبير

پربحث ترين ها

پربازديدها

۰

قرآن و سنت؛ بهترین معیار تربیت و اخلاق علوی

 ستاد استان

قرآن و سنت؛ بهترین معیار تربیت و اخلاق علوی

مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت الرحمن سامان آداب‌ورسوم،‌ فرهنگ،‌ ،‌ فطرت و قرآن و سنت را از معیارهای تربیت و اخلاق برشمرد و افزود:‌ قرآن و سنت بهترین معیار تربیت و اخلاق علوی است.

مریم بهرامی،‌ مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت الرحمن سامان و مدرس نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه،‌ در کارگاه آموزشی تربیت علوی با رویکرد صحیفه سجادیه که با حضور اولیا دانش آموزان دبیرستان نمونه دولتی میرداماد در نمازخانه این آموزشگاه برگزار شد، استفاده از صحیفه سجادیه در تربیت علوی را کار نوینی دانست و ‌گفت:‌ تربیت اسلامی به فعلیت رساندن فطرت بالقوه‌ای است که خداوند در وجود شخص قرار داده است.
وی بابیان اینکه انسان باید از فطرت الهی در تعامل با خود،‌ خدا،‌ خلق و خلقت استفاده کند بیان کرد:‌ در نظر داشتن حضور خداوند در تمامی لحظات زندگی از حقوق خداوند است که باید رعایت شود.
بهرامی با تأکید بر اینکه فطرت مانند گوهری است که خداوند در وجود انسان‌ها قرار داده است افزود:‌ این گوهر با توجه به زرق‌وبرق‌های دنیا خاموش شده که باید به‌وسیله تربیت اسلامی روشن و فعال شود.
مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت الرحمن سامان با اشاره به اینکه برخورد با خلق خدا می‌تواند سرنوشت انسان را در دنیا و آخرت تعیین کند تصریح کرد:‌ انسان باصرفه جویی در مصرف نعمت‌های خدا،‌ آسیب نرساندن به آن‌ها و احترام گذاشتن به آفریده‌ها می‌تواند با خلقت تعامل پیدا کند.
وی بیان کرد: اگر انسان بتواند در تعامل با خودش به نتیجه برسد و تذهیب نفس داشته باشد می‌تواند به‌راحتی باخدا،‌خلق و خلقت نیز تعامل داشته باشد.
بهرامی بابیان اینکه کلمه گناه مستقیم در قرآن وجود ندارد گفت:‌ گناه تیشه‌ای است که انسان به گوهر وجودی خود می‌زند.
مدرس صحیفه سجادیه با اشاره به توصیه‌های حضرت علی (‌ع) به امام حسن مجتبی (‌ع) در نامه ٢١ نهج‌البلاغه گفت: ‌ قبل از اینکه نوجوانان سهم و دیدگاه اشتباهی را از دنیا و آخرت خود کسب کنند باید آن‌ها را راهنمایی کرد
وی آداب‌ورسوم،‌ فرهنگ،‌ تاریخ، گذشتگان، ‌قانون هر جامعه،‌ فطرت و قرآن و سنت را از معیارهای تربیت و اخلاق برشمرد و افزود:‌ قرآن و سنت بهترین معیار تربیت و اخلاق علوی است.
بهرامی بابیان اینکه اخلاقی گری و اخلاقی مداری از شیوه‌های کاربرد معیارهای اخلاقی است‌ گفت:‌ اخلاقی گری یعنی رفتاری تصنعی و ظاهرگرایانه و یا اینکه فرزندان از روی ترس یا محبت والدین برای جلب‌توجه و مورد تأیید قرار گرفتن رفتاری را انجام بدهند.
مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت الرحمن سامان دعا را عرصه شناختن دانست و ادامه داد:‌ بسیاری از بیماری‌های روحی و روانی را می‌شود با دعا درمان کرد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

شبکه های اجتماعی